ВИКОРИСТАННЯ НАОЧНОСТІ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ІНТЕРЕСУ ДО ТРЕНУВАЛЬНИХ ЗАНЯТЬ СПОРТИВНИМИ ІГРАМИВИКОРИСТАННЯ НАОЧНОСТІ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ІНТЕРЕСУ ДО ТРЕНУВАЛЬНИХ ЗАНЯТЬ СПОРТИВНИМИ ІГРАМИ (ІННОВАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ ОСВІТНЬОЇ СФЕРИ УКРАЇНИ ТА КРАЇН ЦЕНТРАЛЬНОЇ ЄВРОПИ: СТАН, ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ, 2024)
.