THE ROLE OF GAME TECHNOLOGY IN TRANSFORMING HIGHER EDUCATION: OPPORTUNITIES, THEORIES, AND CHALLENGES (ІННОВАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ ОСВІТНЬОЇ СФЕРИ УКРАЇНИ ТА КРАЇН ЦЕНТРАЛЬНОЇ ЄВРОПИ: СТАН, ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ, 2024)
.