CHALLENGES AND OPPORTUNITIES IN IMPLEMENTING PROJECTBASED LEARNING IN SECONDARY EDUCATION (ІННОВАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ ОСВІТНЬОЇ СФЕРИ УКРАЇНИ ТА КРАЇН ЦЕНТРАЛЬНОЇ ЄВРОПИ: СТАН, ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ, 2024)
.