REVOLUTIONIZING EDUCATION DEVELOPMENT MANAGEMENT: USING THE POWER OF TECHNOLOGY TO IMPROVE QUALITY (ІННОВАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ ОСВІТНЬОЇ СФЕРИ УКРАЇНИ ТА КРАЇН ЦЕНТРАЛЬНОЇ ЄВРОПИ: СТАН, ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ, 2024)
.