ПЕРЕВАГИ І НЕДОЛІКИ САМООЦІНЮВАННЯ ТА ЙОГО ВЗАЄМОЗВ’ЯЗОК З ОЦІНЮВАННЯМ ВЧИТЕЛЕМ НАВЧАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ У ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ (ІННОВАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ ОСВІТНЬОЇ СФЕРИ УКРАЇНИ ТА КРАЇН ЦЕНТРАЛЬНОЇ ЄВРОПИ: СТАН, ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ, 2024)
.