СТВОРЕННЯ ІНТЕРАКТИВНОГО КОМП’ЮТЕРНОГО СЕРЕДОВИЩА ДЛЯ ОПТИМІЗАЦІЇ НАВЧАННЯ В ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ (ІННОВАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ ОСВІТНЬОЇ СФЕРИ УКРАЇНИ ТА КРАЇН ЦЕНТРАЛЬНОЇ ЄВРОПИ: СТАН, ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ, 2024)
.