ЦИФРОВА ТРАНСФОРМАЦІЯ ДОКУМЕНТООБІГУ В ОРГАНАХ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ: АНАЛІТИКА ЕФЕКТИВНОСТІ ТА НАПРЯМКИ РОЗВИТКУ НА ПРИКЛАДІ МИКУЛИНЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В МЕНЕДЖМЕНТІ ТА ПУБЛІЧНОМУ УПРАВЛІННІ, 2025)
.