ПРОБЛЕМНІ АСПЕКТИ ФУНКЦІОНУВАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ КОМІСІЙ ПРИ ВИКОНАВЧИХ КОМІТЕТАХ МІСЬКИХ РАД В УМОВАХ ПРАВОВОГО РЕЖИМУ ВОЄННОГО СТАНУ (ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В МЕНЕДЖМЕНТІ ТА ПУБЛІЧНОМУ УПРАВЛІННІ, 2025)
.