ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ МІЖНАРОДНИМ МІЖМУНІЦИПАЛЬНИМ СПІВРОБІТНИЦТВОМ У КОНТЕКСТІ ПІСЛЯВОЄННОГО ВІДНОВЛЕННЯ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД УКРАЇНИ (ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В МЕНЕДЖМЕНТІ ТА ПУБЛІЧНОМУ УПРАВЛІННІ, 2025)
.