ВИЗНАЧЕННЯ ПРІОРИТЕТНИХ НАПРЯМІВ ТА ШЛЯХІВ УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ НАДАННЯ ПЕРВИННОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ЖИТЕЛЯМ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ НА ОСНОВІ ЕМПІРИЧНОГО ВИМІРУ (ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В МЕНЕДЖМЕНТІ ТА ПУБЛІЧНОМУ УПРАВЛІННІ, 2024)
.