ІНСТИТУЦІЙНА ТРАНСФОРМАЦІЯ АГРАРНОГО СЕКТОРУ УКРАЇНИ: ПОВОЄННА ВІДБУДОВА В КОНТЕКСТІ ІНТЕГРАЦІЇ ДО ВНУТРІШНЬОГО РИНКУ ЄС - Шишковський, Андрій (МІЖНАРОДНА ЕКОНОМІКА В УМОВАХ КЛІМАТИЧНИХ ЗМІН: ГЛОБАЛЬНІ ВИКЛИКИ, 2026)
.