УРБАНІСТИЧНІ БІЗНЕС-КЛАСТЕРИ У СФЕРІ НЕРУХОМОСТІ В УМОВАХ ЕКОЛОГІЗАЦІЇ ЕКОНОМІКИ ТА ЦИРКУЛЯРНИХ ТРАНСФОРМАЦІЙ - Чухній, Олег (МІЖНАРОДНА ЕКОНОМІКА В УМОВАХ КЛІМАТИЧНИХ ЗМІН: ГЛОБАЛЬНІ ВИКЛИКИ, 2026)
.