ЕНЕРГЕТИЧНА БЕЗПЕКА КРАЇН У КОНТЕКСТІ КЛІМАТИЧНИХ ЗМІН: ПЕРЕХІД НА ВІДНОВЛЮВАНУ ЕНЕРГЕТИКУ - Петрів, Вікторія; Морочило, Андріана (МІЖНАРОДНА ЕКОНОМІКА В УМОВАХ КЛІМАТИЧНИХ ЗМІН: ГЛОБАЛЬНІ ВИКЛИКИ, 2026)
.