ВПЛИВ ЕКОЛОГІЧНИХ СТАНДАРТІВ ТА ВІДПОВІДАЛЬНОГО СПОЖИВАННЯ НА СТРАТЕГІЧНИЙ РОЗВИТОК СВІТОВОГО РИНКУ ОДЯГУ - Федунчик, Соломія (МІЖНАРОДНА ЕКОНОМІКА В УМОВАХ КЛІМАТИЧНИХ ЗМІН: ГЛОБАЛЬНІ ВИКЛИКИ, 2026)
.