ЕКОНОМІКА ЕКОЛОГІЧНОГО БУДІВНИЦТВА: ВПЛИВ ЕКО-МАТЕРІАЛІВ ТА ІННОВАЦІЙНОГО ВИКОРИСТАННЯ ПРОСТОРУ НА ВАРТІСТЬ НЕРУХОМОСТІ - Фещак, Анатолій (МІЖНАРОДНА ЕКОНОМІКА В УМОВАХ КЛІМАТИЧНИХ ЗМІН: ГЛОБАЛЬНІ ВИКЛИКИ, 2026)
.