ТЕХНОЛОГІЧНА АДАПТАЦІЯ ОБОРОННОГО СЕКТОРУ УКРАЇНИ В УМОВАХ ВІЙНИ: ІННОВАЦІЇ, ЦИФРОВІЗАЦІЯ ТА НОВІ МОДЕЛІ БЕЗПЕКОВОЇ ВЗАЄМОДІЇ - Петришин, Станіслав; Куриляк, Віталіна; Герус, Роман (МІЖНАРОДНА ЕКОНОМІКА В УМОВАХ КЛІМАТИЧНИХ ЗМІН: ГЛОБАЛЬНІ ВИКЛИКИ, 2026)
.