СТРАТЕГІЧНА АДАПТАЦІЯ ТА МІЖНАРОДНА ЕКСПАНСІЯ ЛОГІСТИЧНИХ КОРПОРАЦІЙ В УМОВАХ ГЛОБАЛЬНИХ ГЕОЕКОНОМІЧНИХ ВИКЛИКІВ - Шевців, Дмитро (МІЖНАРОДНА ЕКОНОМІКА В УМОВАХ КЛІМАТИЧНИХ ЗМІН: ГЛОБАЛЬНІ ВИКЛИКИ, 2026)
.