ІНТЕГРАЦІЙНА АДАПТИВНІСТЬ ЄС У ПЕРІОДИ ГЕОПОЛІТИЧНИХ КРИЗ: ДОСВІД РОЗШИРЕННЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ НОВОЇ СХІДНОЇ ХВИЛІ - Петришин, Станіслав; Куриляк, Віталіна (МІЖНАРОДНА ЕКОНОМІКА В УМОВАХ КЛІМАТИЧНИХ ЗМІН: ГЛОБАЛЬНІ ВИКЛИКИ, 2026)
.