СИНЕРГІЯ ЕКОНОМІЧНИХ ІНТЕРЕСІВ АЗЕРБАЙДЖАНУ ТА УКРАЇНИ НА ШЛЯХУ ДО ЄВРОПЕЙСЬКИХ СТАНДАРТІВ СТАЛОГО РОЗВИТКУ - Мірзаєв, Руфан; Карімов, Аслан (МІЖНАРОДНА ЕКОНОМІКА В УМОВАХ КЛІМАТИЧНИХ ЗМІН: ГЛОБАЛЬНІ ВИКЛИКИ, 2026)
.