ФІНАНСОВІ СТИМУЛИ ЦИРКУЛЯРНОЇ ЕКОНОМІКИ: ПОТЕНЦІАЛ ВИКОРИСТАННЯ ПРОГРАМОВАНИХ ЦИФРОВИХ ВАЛЮТ (CBDC) - Мотяш, Катерина; Іванчук, Дарина (МІЖНАРОДНА ЕКОНОМІКА В УМОВАХ КЛІМАТИЧНИХ ЗМІН: ГЛОБАЛЬНІ ВИКЛИКИ, 2026)
.