МІЖНАРОДНА ДОПОМОГА ЯК НЕВІД’ЄМНА СКЛАДОВА ТАКТИЧНОГО УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ ВІТЧИЗНЯНИХ ПІДПРИЄМСТВ В УМОВАХ ВОЄННОГО ЧАСУ - Стахова, Наталія; Адамик, Вікторія (МІЖНАРОДНА ЕКОНОМІКА В УМОВАХ КЛІМАТИЧНИХ ЗМІН: ГЛОБАЛЬНІ ВИКЛИКИ, 2026)
.