ЗАЛУЧЕННЯ ІНОЗЕМНОГО ІНВЕСТУВАННЯ ЗАДЛЯ ПІСЛЯВОЄННОГО ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ УКРАЇНИ ТА ЇЇ ІНТЕГРАЦІЇ У МІЖНАРОДНУ ЕКОНОМІКУ - Чопик, Юрій (МІЖНАРОДНА ЕКОНОМІКА В УМОВАХ КЛІМАТИЧНИХ ЗМІН: ГЛОБАЛЬНІ ВИКЛИКИ, 2026)
.