CURRENT TRENDS IN THE DEVELOPMENT OF INNOVATIVE BUSINESS TECHNOLOGIES IN INTERNATIONAL MARKETING COMMUNICATIONS - Pytura, Yuliana (МІЖНАРОДНА ЕКОНОМІКА В УМОВАХ КЛІМАТИЧНИХ ЗМІН: ГЛОБАЛЬНІ ВИКЛИКИ, 2026)
.