КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ УПРАВЛІННЯ СОЦІАЛЬНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ СУБ’ЄКТІВ СФЕРИ СПОЖИВЧИХ ПОСЛУГ
Анотація
.
Посилання
Августин Р., Галюлько Ю. (2024). Теоретико-методичні засади управління соціальною відповідальністю суб’єкта сфери споживчих послуг. Development Service Industry Management, (1), 173–177. https://doi.org/10.31891/dsim-2024-5(25)
Августин Р., Демків І. Засоби стимулювання розвитку малого бізнесу як чинника подолання депресивності віддалених населених пунктів територіальних громад. Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. 2023. Вип. 3, C. 151-155.
Августин Р. Р., Демків І. О. Удосконалення системи менеджменту в органах місцевого самоврядування на прикладі управління розвитком локальних інтегрованих структур. Академічні візії. 2023. Вип. 16. URL: https://www.academy-vision.org/index.php/av/article/view/403.
Овсянюк-Бердадіна О. Ф., Крисько Ж. Л. Соціальне підприємництво як інноваційний інструмент вирішення суспільних проблем: передумови становлення та активізації. Науковий вісник Ужгородського національного університету. 2016. №6(2). С. 129-132.