ХАРАКТЕРИСТИКИ ФАКТОРІВ, ЩО ВПЛИВАЮТЬ НА ІННОВАЦІЙНИЙ ПОТЕНЦІАЛ ОРГАНІЗАЦІЇ

Автор(и)

  • Олена БОНЧИК Західноукраїнський національний університет Автор

Анотація

.

Біографія автора

  • Олена БОНЧИК, Західноукраїнський національний університет

    здобувачка освітньо-професійної програми «Менеджмент» ЗУНУ. Науковий керівник - д.е.н., професор кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу ЗУНУ. Руслан АВГУСТИН 

Посилання

Августин Р.Р., Демків І.О. Управлінські інновації як чинник підвищення конкурентоспроможності підприємств. //Ефективна економіка. – 2020. – № 4. – URL: http://www.economy.nayka.com.ua/pdf/4_2020/16.pdf

Августин Р.Р. Конкурентоспроможність та основні поняття, що її характеризують. //Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Серія Економіка. – 2007. – Випуск 21. – С.39-44.

Завантаження

Опубліковано

2024-03-11

Як цитувати

БОНЧИК, Олена. “ХАРАКТЕРИСТИКИ ФАКТОРІВ, ЩО ВПЛИВАЮТЬ НА ІННОВАЦІЙНИЙ ПОТЕНЦІАЛ ОРГАНІЗАЦІЇ”. АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, Mar. 2024, pp. 260-3, https://conference.wunu.edu.ua/index.php/apmpuvusv/article/view/86.