РОЗВИТОК ЛІДЕРСЬКИХ ЯКОСТЕЙ У МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Анотація
.
Посилання
Лі Цзіці. Лідерські якості як вектор успішної професійної підготовки фахівця. Innovative solutions in modern science. 2016. № 8(8). С. 1-9.
Радчук Г., Козак О. Теорії лідерства в сучасному психологічному дискурсі. Integración de las ciencias fundamentales y aplicadas en el paradigma de la sociedad post industrial: Colección de documentos científicos «ΛΌГOΣ» con actas de la Conferencia Internacional Científica y Práctica. 24 de abril de 2020. Barcelona, España. Vol. 3. С. 109–112. URL: https://doi.org/10.36074/24.04.2020.v3
Симонович Н. Визначальні особливості професійної підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи. Нова педагогічна думка. 2021. Том 106. № 2. С. 39–42.
Стрельніков В. Ю., Лебедик Л. В. Формування ключових і професійних компетенцій майбутніх фахівців готельно-ресторанного і туристичного бізнесу. Імідж сучасного педагога. 2023. № 3(198). С. 47–52. URL: https://doi.org/10.33272/2522-9729-2021-3(198)-47-52
Шулдик А., Шулдик Г. Діагностика та формування лідерських якостей у здобувачів вищої освіти. Вчені записки Університету «КРОК». 2021. № 4(64). С. 229–239. URL: https://doi.org/10.31732/2663-2209-2021-64-229-239