КОНЦЕПТУАЛЬНІ АСПЕКТИ СТВОРЕННЯ ІННОВАЦІЙНОГО ПРОДУКТУ В УМОВАХ ЦИФРОВІЗАЦІЇ
Анотація
.
Посилання
Августин Р. Р., Демків І. О. Стимули та інструменти детінізації підприємництва: секторальний аспект. Вчені записки Університету «КРОК» : зб. наук. праць. Київ: Вид-во Вищий навчальний заклад «Університет економіки та права «КРОК», 2021. Вип. №1 (53). С.36-45
Августин Р. Р., Демків І. О., Трепет Н. М. Аналізування та ідентифікація шляхів удосконалення конкурентної стратегії підприємства в умовах цифровізації. Бізнес Інформ. 2024. № 9. С. 429-436. URL: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001545706
Гребеник Т. В. Інноваційна діяльність як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємств. Ефективна економіка. 2023. № 5. URL: http://nbuv.gov.ua/UJRN/efek_2023_5_34
Завантаження
Опубліковано
27.11.2025
Номер
Розділ
Статті
Як цитувати
“КОНЦЕПТУАЛЬНІ АСПЕКТИ СТВОРЕННЯ ІННОВАЦІЙНОГО ПРОДУКТУ В УМОВАХ ЦИФРОВІЗАЦІЇ ”. ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В МЕНЕДЖМЕНТІ ТА ПУБЛІЧНОМУ УПРАВЛІННІ, Nov. 2025, pp. 92-95, https://conference.wunu.edu.ua/index.php/itvmpu/article/view/948.
